top of page
Pand.jpg

Vroling B.V.
Duurzame Installaties

Sinds 1871

Servicemonteur verwarming / warmtepomp

Bij Vroling BV hebben wij een fijne werksfeer gecreëerd waar iedereen zich thuis voelt. Voor onze mensen is alles tiptop geregeld. En daarnaast hebben wij ook prachtige projecten: uitdagend, duurzaam, gevarieerd en innovatief. Het personeelsverloop bij Vroling is bijna nihil, en dat is niet voor niets.

Dit komt doordat onze mensen een prettig balans vinden tussen werk en privé. Uiteindelijk is dit een erg belangrijke factor tot succes, voor jou én voor ons. Wie goed in zijn vel zit, gaat gemotiveerd en opgewekt naar zijn werk. 

Ben jij benieuwd wat dit precies inhoudt? Wil jij groeien in een organisatie waar óók naar je wordt geluisterd als het gaat om persoonlijke wensen en ontwikkeling? Wij zijn op zoek naar nieuwe toppers, waaronder een

Servicemonteur verwarming / warmtepomp

Als Servicemonteur ben jij verantwoordelijk voor het plegen van onderhoud en het verhelpen van storingen aan verwarmings- en koelinstallaties, airconditioning en luchtbehandelingsinstallaties. Je denkt in oplossingen en bent niet bang voor wat uitdaging. 

Ervaring als servicemonteur is belangrijk. Je weet de ins and outs van een diverse technische installaties en weet waar je het over hebt.

cv onderhoud.jpg
bottom of page