top of page
Pand.jpg

Vroling B.V.

Technisch installatie bureau

Sinds 1871

Service en onderhoud

Heeft u een storing of is het tijd voor een onderhoudsbeurt aan uw CV installatie, mechanische ventilatie of warmtepomp? Neem dan gerust contact met ons op. Hier kunt u een onderhoudscontract vinden, wat vele voordelen met zich meebrengt.

Voorbeelden hiervan zijn veiligheid, een hoger rendement, langere levensduur, minder kans op storing en het voorkomen van hoge reparatiekosten.

Wij voeren onderhoud uit in de volgende gemeentes:

Drechterland - Stede Broec - Enkhuizen - Medemblik - Hoorn 

IMG_0194.jpg

In verband met de huidige drukte kunnen wij momenteel geen nieuwe onderhoudscontracten aannemen. Excuses voor het ongemak!

Nieuwe tarieven 2023

In verband met de sterk stijgende materiaal-, loonkosten en overige lasten binnen onze branche, verhoogt Vroling BV met ingang van 1 februari 2023 de tarieven voor de service en onderhoudscontracten. Hierboven bij het kopje onderhoudscontract kunt u de huidige prijzen inzien.

 

We hebben deze prijsstijging zo lang mogelijk proberen uit te stellen, maar ook in verband met de nieuwe gasketelwet volgens de BRL 6000-25, ontkomen wij er niet aan. De gasketelwet is door de overheid in het leven geroepen om de veiligheid voor u te verhogen op het gebied van gasgestookte toestellen en wordt in de komende periode bekrachtigd. Vroling BV heeft veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan en gaat daarom per 1 februari 2023 volgens de richtlijnen van deze wet werken. Vroling BV is inmiddels volledig gecertificeerd en wij werken volgens de nieuwe norm. De noodzakelijke aanpassingen die wij hebben doorgevoerd binnen de organisatie hebben invloed op deze prijsstijgingen.

 

Wij danken u voor de moeite om bovenstaand bericht te lezen en hopen op uw begrip.

bottom of page