top of page
Pand.jpg

Vroling B.V.
Duurzame Installaties

Sinds 1871

Eerste monteur Koeltechniek / Warmtepompinstallaties

Bij Vroling BV hebben wij een fijne werksfeer gecreëerd waar iedereen zich thuis voelt. Voor onze mensen is alles tiptop geregeld. En daarnaast hebben wij ook prachtige projecten: uitdagend, duurzaam, gevarieerd en innovatief. Het personeelsverloop bij Vroling is bijna nihil, en dat is niet voor niets.

Dit komt doordat onze mensen een prettig balans vinden tussen werk en privé. Uiteindelijk is dit een erg belangrijke factor tot succes, voor jou én voor ons. Wie goed in zijn vel zit, gaat gemotiveerd en opgewekt naar zijn werk. 

Ben jij benieuwd wat dit precies inhoudt? Wil jij groeien in een organisatie waar óók naar je wordt geluisterd als het gaat om persoonlijke wensen en ontwikkeling? Wij zijn op zoek naar nieuwe toppers, waaronder een

Eerste monteur Koeltechniek / Warmtepompinstallaties

Als Eerste monteur Koeltechniek / Warmtepompen ben jij verantwoordelijk voor het aansluiten van diverse koeltechnische installaties zoals airco's, en warmtepompen. Naast het installeren zal je ook de units moeten inregelen. Ook zal je verantwoordelijk zijn voor het leiding geven aan Tweede monteurs en leerling monteurs. Als eerste monteur ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van een project met één of meerdere monteurs. 

Ervaring is erg belangrijk, onder andere een diploma van F-gassen Cat. 2

alpha-innotec_home-slide.png
bottom of page