top of page
Pand.jpg

Vroling B.V.
Duurzame Installaties

Sinds 1871

Medewerker afdeling Service en Onderhoud

Bij Vroling BV hebben wij een fijne werksfeer gecreëerd waar iedereen zich thuis voelt. Voor onze mensen is alles tiptop geregeld. En daarnaast hebben wij ook prachtige projecten: uitdagend, duurzaam, gevarieerd en innovatief. Het personeelsverloop bij Vroling is bijna nihil, en dat is niet voor niets.

Dit komt doordat onze mensen een prettig balans vinden tussen werk en privé. Uiteindelijk is dit een erg belangrijke factor tot succes, voor jou én voor ons. Wie goed in zijn vel zit, gaat gemotiveerd en opgewekt naar zijn werk. 

Ben jij benieuwd wat dit precies inhoudt? Wil jij groeien in een organisatie waar óók naar je wordt geluisterd als het gaat om persoonlijke wensen en ontwikkeling? Wij zijn op zoek naar nieuwe toppers, waaronder een

Medewerker afdeling Service en Onderhoud

Als medewerker op onze Service en Onderhoudsafdeling ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zult verantwoordelijk zijn voor het coördineren van service-aanvragen, het plannen van onderhoudsbezoeken en het zorgen voor een vlotte afhandeling van technische problemen. Je werkt nauw samen met ons team van monteurs om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te garanderen.

Wie zoeken we? 

- Je hebt een klantgerichte instelling en bent communicatief sterk.

- Je bent proactief en kunt goed multitasken.

- Technische kennis en ervaring is een pluspunt, maar niet vereist.

- Je bent punctueel en houdt van een gestructureerde aanpak. 

Wat bieden wij

- Een uitdagende functie in een dynamische omgeving.

- Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

- Een gezellige en collegiale werksfeer in een familiebedrijf.

- Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en salaris.

Vroling 7.jpg
bottom of page