Loodgieter / Zinkwerker

Bij Vroling BV hebben wij een fijne werksfeer gecreëerd waar iedereen zich thuis voelt. Voor onze mensen is alles tiptop geregeld. En daarnaast hebben wij ook prachtige projecten: uitdagend, duurzaam, gevarieerd en innovatief. Het personeelsverloop bij Vroling is bijna nihil, en dat is niet voor niets.

Dit komt doordat onze mensen een prettig balans vinden tussen werk en privé. Uiteindelijk is dit een erg belangrijke factor tot succes, voor jou én voor ons. Wie goed in zijn vel zit, gaat gemotiveerd en opgewekt naar zijn werk. 

Ben jij benieuwd wat dit precies inhoudt? Wil jij groeien in een organisatie waar óók naar je wordt geluisterd als het gaat om persoonlijke wensen en ontwikkeling? Wij zijn op zoek naar nieuwe toppers, waaronder een

Loodgieter / Zinkwerker

Als Loodgieter / Zinkwerker ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van diverse technische installaties, zoals riolering en zinken dakgoten. Als loodgieter / zinkwerker werk je in de woningbouw of utiliteit en renovatie of nieuwbouw aan W-leidingen. 

Geïnteresseerd? Neem dan direct contact met ons op via 0228-541451 en vraag naar Carlo van Westen, of stuur een email naar thijs@vroling.nl. Hieruit kan dan een face to face gesprek met koffie volgen, waar je je ambities kan uitspreken. 

loodgieter.jpg
Vroling gebouw

Vroling B.V.

Technisch installatie bureau

Sinds 1871