top of page
Pand.jpg

Vroling B.V.
Duurzame Installaties

Sinds 1871

Leerling monteur Installatietechniek

Bij Vroling BV hebben wij een fijne werksfeer gecreëerd waar iedereen zich thuis voelt. Voor onze mensen is alles tiptop geregeld. En daarnaast hebben wij ook prachtige projecten: uitdagend, duurzaam, gevarieerd en innovatief. Het personeelsverloop bij Vroling is bijna nihil, en dat is niet voor niets.

Dit komt doordat onze mensen een prettig balans vinden tussen werk en privé. Uiteindelijk is dit een erg belangrijke factor tot succes, voor jou én voor ons. Wie goed in zijn vel zit, gaat gemotiveerd en opgewekt naar zijn werk. 

Ben jij benieuwd wat dit precies inhoudt? Wil jij groeien in een organisatie waar óók naar je wordt geluisterd als het gaat om persoonlijke wensen en ontwikkeling? Wij zijn op zoek naar nieuwe toppers, waaronder een

Leerling monteur Installatietechniek

Warm en koud waterleidingen, gasleidingen, afvoerleidingen, dit zijn allemaal leidingen die jij als leerling monteur gaat leren aan te sluiten, verbinden, bewerken of repareren. Je bent samen met een monteur op pad om diverse technische installaties te installeren en jezelf voor te bereiden om zelfstandig monteur te worden. Je gaat precies te werk om zo onnodige fouten te voorkomen, zoals lekkages. 

Vroling BV is een erkend leerbedrijf. Wij bieden hierom ook altijd scholing aan bij erkende opleidingen. Wil jij bij ons komen werken en een scholing volgen? Dan is dat geen probleem. 

leerling installatietechniek.jpg
bottom of page