top of page
Pand.jpg

Vroling B.V.
Duurzame Installaties

Sinds 1871

Leerling Loodgieter / Zinkwerker

Bij Vroling BV hebben wij een fijne werksfeer gecreëerd waar iedereen zich thuis voelt. Voor onze mensen is alles tiptop geregeld. En daarnaast hebben wij ook prachtige projecten: uitdagend, duurzaam, gevarieerd en innovatief. Het personeelsverloop bij Vroling is bijna nihil, en dat is niet voor niets.

Dit komt doordat onze mensen een prettig balans vinden tussen werk en privé. Uiteindelijk is dit een erg belangrijke factor tot succes, voor jou én voor ons. Wie goed in zijn vel zit, gaat gemotiveerd en opgewekt naar zijn werk. 

Ben jij benieuwd wat dit precies inhoudt? Wil jij groeien in een organisatie waar óók naar je wordt geluisterd als het gaat om persoonlijke wensen en ontwikkeling? Wij zijn op zoek naar nieuwe toppers, waaronder een

Leerling Loodgieter / Zinkwerker

Als leerling Loodgieter / Zinkwerker ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van diverse technische installaties, zoals riolering en zinken dakgoten. Als loodgieter / zinkwerker werk je in de woningbouw of utiliteit en renovatie of nieuwbouw aan W-leidingen. 

Je gaat met een monteur mee om zo het vak te leren, en jezelf te ontwikkelen tot een zelfstandige loodgieter / zinkwerker. Je gaat precies te werk om zo onnodige fouten te voorkomen, zoals lekkages.

Vroling BV is een erkend leerbedrijf. Wij bieden hierom ook altijd scholing aan bij erkende opleidingen. Wil jij bij ons komen werken en een scholing volgen? Dan is dat geen probleem.

loodgieter.jpg
bottom of page