top of page
Pand.jpg

Vroling B.V.
Duurzame Installaties

Sinds 1871

Eerste monteur / Hoofdmonteur Installatietechniek

Bij Vroling BV hebben wij een fijne werksfeer gecreëerd waar iedereen zich thuis voelt. Voor onze mensen is alles tiptop geregeld. En daarnaast hebben wij ook prachtige projecten: uitdagend, duurzaam, gevarieerd en innovatief. Het personeelsverloop bij Vroling is bijna nihil, en dat is niet voor niets.

Dit komt doordat onze mensen een prettig balans vinden tussen werk en privé. Uiteindelijk is dit een erg belangrijke factor tot succes, voor jou én voor ons. Wie goed in zijn vel zit, gaat gemotiveerd en opgewekt naar zijn werk. 

Ben jij benieuwd wat dit precies inhoudt? Wil jij groeien in een organisatie waar óók naar je wordt geluisterd als het gaat om persoonlijke wensen en ontwikkeling? Wij zijn op zoek naar nieuwe toppers, waaronder een

Eerste monteur / Hoofdmonteur Installatietechniek

Als Eerste monteur / Hoofdmonteur Installatietechniek ben jij verantwoordelijk voor het installeren en/of repareren van verschillende technische installaties, en geef jij leiding aan Tweede monteurs en Leerling monteurs. Je kan zelfstandig werken en denken in oplossingen. Als Hoofdmonteur draag je de verantwoordelijkheid voor de aansturing en uitvoering van één of meerdere monteurs. 

CV.jpg
bottom of page