top of page
Pand.jpg

Vroling B.V.
Duurzame Installaties

Sinds 1871

Werkvoorbereider / Calculator

Bij Vroling BV hebben wij een fijne werksfeer gecreëerd waar iedereen zich thuis voelt. Voor onze mensen is alles tiptop geregeld. En daarnaast hebben wij ook prachtige projecten: uitdagend, duurzaam, gevarieerd en innovatief. Het personeelsverloop bij Vroling is bijna nihil, en dat is niet voor niets.

Dit komt doordat onze mensen een prettig balans vinden tussen werk en privé. Uiteindelijk is dit een erg belangrijke factor tot succes, voor jou én voor ons. Wie goed in zijn vel zit, gaat gemotiveerd en opgewekt naar zijn werk. 

Ben jij benieuwd wat dit precies inhoudt? Wil jij groeien in een organisatie waar óók naar je wordt geluisterd als het gaat om persoonlijke wensen en ontwikkeling? Wij zijn op zoek naar nieuwe toppers, waaronder een

Werkvoorbereider / Calculator

Als werkvoorbereider / calculator ben je verantwoordelijk voor intekenen van verschillende technische installaties.

Hierbij komt ook het voorbereiden van werkzaamheden bij kijken. Hieronder valt het bestellen van producten of gereedschappen, het afstemmen van de planning met particulieren of aannemers en het aansturen van monteurs. 

 

Je hebt een korte lijn tussen aannemer en monteur, om zo alle werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarnaast ondersteun je de monteurs ook door technische hulp en aanwijzingen te bieden tijdens het werk. 

Je bent een belangrijke spin in het web bij Vroling. Jou inzet en zorgvuldigheid dragen bij aan het resultaat van de projecten.

Werkvoorbereider.jpg
bottom of page